Oldalsáv blog

A FAHÉJ NEMCSAK FŰSZER

A fahéj csökkenti a koleszterin- és a vércukorszintet

A fahéjban kalcium, rostok, ásványi anyagok vannak, az utóbbiakból főleg mangán. Mellette sor hasznos elem, amely támogatja a vércukorszint és a koleszterinszint csökkentését

A fahéjban lévő elemek támogatják a szövetek és a szervezet regenerálását, és gyorsítják az  anyagcserét is. A vércukorszintet nemcsak csökkenti, hanem  stabilizálja is a szintjét. A gyors anyagcsere és a megfelelő vércukorszint fontos a fogyásnál is.

Ezért használjuk gyakrabban, ha szeretjük. Finom az almával, a körtével, de a banánnal is, és a csirkehússal is kiváló. 

Télen segít a megfázásoknál, mivel vírus-, baktérium- és gombaölő hatása van. Természetes antibiotikumok közé sorolják, mellette erős antioxidáns hatása van.

Használhatjuk naponta, de ne túlozzuk el. Naponta  3 g a határ.

 

Megjegyzés: Ügyeljenek azonban, akik inzulint használnak. 

 

antioxidáns,fogyás,influenza,koleszterin,megfázás,természetes antibiotikum,vércukor

További cikkek