KLUBTAGOKNAK

klub természet egészsége

Élvezd a klubtagokat illető kedvezményeket, légy kivételes.

 

TERMÉSZET EGÉSZSÉGE - KLUB

Azt gondoljuk, hogy a visszatérő, hűséges vásárlókat illik megjutalmazni .

Hogyan működik?

Egyszerűen, minden pontot amit a rendelések vagy egyéb jutalmazások alapján gyűjt a KLUBTAG, automatikusan jóváírjuk az egyenlegre és értesítünk róla e-mailben.

 

Hogyan juthatok plusz pontokhoz jobb kedvezményekhez?

Ha meg vagy elégedve a termékeinkkel, így megköszönjük, hogy másnak is ajánld, barátoknak ismerősöknek. Így ők 10%-kedvezményt kapnak az első vásárlásukhoz, Neked pedig plusz pontokat gyűjtünk minden vásárlásuk után.

S megköszönjük, ha megemlítesz a Facebookon és megosztod az oldalunkat barátaiddal, ismerőseiddel. 

 

Hogyan és mikor válthatom be a pontokat?

A kiválasztott kedvezmény elérésekor egyszerűen igényelni lehet, s ez után rögtön küldjük a kedvezmény kuponkódot, melyet a rendelésnél be lehet váltani. Vagyis a rendelés befejezésénél a kuponkód rovatba kell csak írni. A pontokat a legközelebbi kedvezmény elérésekor nem kötelező beváltani, lehet gyűjteni tetszés szerint. Ilyen egyszerű:-)

 A kedvezmények listáját lent láthatod, de ez még nem az egész :-) Bővíteni fogjuk további érdekes ajándékokkal. Erről és egyéb hasznos eseményről a hírlevél segítségével időben értesítünk. 

Egyszerre csak egy kedvezmény lehet érvényesíteni egy rendelésben.

 

Hogyan tudom megnézni a pontjaimat, igényelni a kedvezményeket?

Ez is egyszerű. Először be kell jelentkezned a vásárlói fiókodba.  Ezt megteheted előző a linken vagy bármely oldalon az oldal jobb felső sarkában látható "ember" ikon segítségél. (Egérrel megállni rajta, legördül a menü és függőlegesen az egérrel haladva lefelé kiválasztani a megfelelőt). Vagy minden alján a láblécen is megtalálható a Vásárlói fiók link. Így be vagy jelentkezve. Ez után az oldal jobb oldalán látható AJÁNDÉK - KLUB ikonra kattintva megjelenik az ablak a pontokkal és kedvezményekkel. Itt igényelheted a kedvezményeket. 

 

 

Köszönjük a hűségedet!

Ez egyben kötelezz bennünket, hogy továbbra is újabb minőségi, jó kivitelű és egészséges termékekkel bővítsük áruházunkat.

 

Kedvezmény Pontérték
100 Ft kedvezmény 10 000
150 Ft kedvezmény 15 000
200 Ft kedvezmény 20 000
250 Ft kedvezmény 25 000
300 Ft kedvezmény 30 000
350 Ft kedvezmény 35 000
400 Ft kedvezmény 40 000
450 Ft kedvezmény 45 000
Díjtalan szállítás 145 000