Oldalsáv blog

Kategóriák

További cikkek

Miért lett „veszélyes” a kenyér? – A modern lisztérzékenység 100 évvel ezelőtti gyökerei

Kenyér • Emésztés • Modern élelmiszeripar

A kenyér, amit ma eszünk, már nem az a kenyér – és a testünk...

Schisandra - az öt íz csodája

Schisandra – az „öt íz” titka a tajgától a modern életig

A Schisandra...

Miért fájnak az Ízületek főleg ősszel-télen a hidegben?

Őszi–téli...

Miért lett „veszélyes” a kenyér? – A modern lisztérzékenység 100 évvel ezelőtti gyökerei

Kenyér • Emésztés • Modern élelmiszeripar

A kenyér, amit ma eszünk, már nem az a kenyér – és a testünk érzi a különbséget

A kenyér évezredeken át a bőség, az otthon melege és a túlélés jelképe volt. Ma viszont egyre többen tapasztalnak puffadást, gyomorfájdalmat, fáradtságot, bőrpanaszokat, „gluténérzékenységet". Nem egyik napról a másikra lett mindenki betegesebb – a kenyér és a liszt változott meg gyökeresen.

Olvasd tovább 

További cikkek