ÉRDEKES CIKKEK

MI VÉD MEG A COVID ELLEN? ÉS HOGYAN?

MI VÉD MEG A COVID ELLEN? ÉS HOGYAN?

May 06, 2021
Két adag Pfizer / BioNTech vakcina legalább 95% -os védelmet nyújt a...
MIÉRT OLYAN VESZÉLYES A BRAZIL MUTÁCIÓ?

MIÉRT OLYAN VESZÉLYES A BRAZIL MUTÁCIÓ?

Apr 13, 2021
A  SARS-CoV-2 koronavírus  a brazil mutációnál könnyebben kötődik a sejtekhez. Így könnyebb...
VAN KÜLÖNBSÉG AZ FFP2 ÉS KN95 KÖZÖTT, ÉS MELYIK VÉD MEG?

VAN KÜLÖNBSÉG AZ FFP2 ÉS KN95 KÖZÖTT, ÉS MELYIK VÉD MEG?

Mar 10, 2021
Minél jobban és hatékonyabban védekezünk, annál jobb taktikát vált a vírus is....
Gyógynóvények, melyeket a nagymamáink használtak a vérnyomás szabályozásához

Gyógynóvények, melyeket a nagymamáink használtak a vérnyomás szabályozásához

Nov 08, 2020
ALACSONY VÉRNYOMÁSRA Igyazi édesgyökérGlycyrrhiza glabra RozmaringRosmarinus officinalis Fehér fagyöngyViscum album HomoktövisHippophae rhamnoides...
KORONAVÍRUS, BAKTÉRIUMOK ÉS GOMBÁK A SZÁJMASZKBAN

KORONAVÍRUS, BAKTÉRIUMOK ÉS GOMBÁK A SZÁJMASZKBAN

Oct 15, 2020
A szájmaszk viselése egy ideje már kötelező, és nagy segítséget jelent a...

ASTAXANTIN: CSODA, MELY LASSÍTJA AZ ÉVEKET

ASTAXANTIN: CSODA, MELY LASSÍTJA AZ ÉVEKET

Napjaink legerősebb anti-age hatású eleme az astaxantin. Valójában az astaxantin, hasonló anyag, mint a sárgarépában lévő karotin. Ez a répa színét adja, s gyakran mondták -  egyél répát, hogy jó legyen a szemed. Találkozunk vele a napozó termékekben is, ahol védi a bőrt az UV káros hatásával szemben. Az összehasonlításokból kiderült, hogy az anstaxantin a legerősebb antioxidáns, beleértve az E vitamint, s mellette több pozitív hatása is van a szervezetre.

Haematococcus pluvialis alga nagyobb mennyiségű astaxantint termel, ha a napsugaraknak van kitéve, hogy védje őt.

 

MILYEN HATÁSA VAN AZ ASTAXANTINNAK

Lassítja az öregedést
Amikor astaxantin kerül a szervezetbe, csökken a mitokondriális oxidáció. Ezzel csökken a szabadgyökök száma, melyek roncsolják a sejteket és gyorsítják a szövetek öregedését. Az E vitaminnal összehasonlítva 100x nagyobb a hatása.

Javítja az agy működését, a memóriát, a tanulóképességet
Az astaxantin javítja az agy működését, s a kognitív funkciókat. Az idegsejtek oxidatív károsodásának megelőzése a további pozitív hatása. 

Javítja a bőr állagát, ráncsímító
A bőr száradása, a ráncok, a májfoltok az öreg sejtek cseréjének a lassítását jelenti, az öregedés jeleinek kialakulását.. Az astaxantin az új sejtek keletkezését evvel ellentétben erősen támogatja. A bőr a szervezetünk legnagyobb szerve, fontos védő szerepe van. Ha nem megfelelően működik ez az egész szervezetre kihat. Nemcsak esztétikai szempontból fontos az egészséges bőr, hanem egészségügyi szempontból is.

Gyulladáscsökkentő
Astaxantin csillapítja a gyomor gyulladást. Az antioxidáns hatásával csökkenti a sejtek károsodását. Ha csökken a gyulladás mértéke a sejteknek idejük van javításhoz, a károsodott szövet fokozatosan kisebbedik, a gyulladással együtt. 

Véd a bőrrákkal szemben
A sejtközi kommunikációnak köszönhetően segítség lehet a bőrrák ellenes harcban. Nem mint gyógyszer, de mint anyag, mely hatásának következtében csökkenteni tudja a rákos sejtek számát és növelni ezzel a rákellenes kezelés hatását.
Hat mint természetes UV szűrő. Véd pl. a napsugarak által előidézett napégéstől. Az astaxantin gyulladáscsökkentő hatása összefügg pl. a melanin termeléssel. Csökkenti a napfény által károsodott bőr mértékét, s gyorsítja a bőr felépülését.

Ápolja a látást
Kimutatták, hogy segít azoknak, akiknek a munkájukból eredően gyorsabban fárad a szeme (pl. számítógép mellett, vezetésnél, stb.). A próba alatt az egyének 5 mg astaxantint fogyasztottak. Ennél a csoportnál javult a látás élessége és gyorsult a fáradt szem felépülése is. Másik próbánál, javult a távolra látás élessége a placebo csoporttal szemben.

Cukorbetegség
Kísérleteznek az astaxantinnal, ahol kihasználják az antioxidáns  hatását a vesesejtek károsodásának csökkentéséhez. Ez összefüggésben van a vércukor mennyiséggel. Ha pozitív eredményeket érnek el, akkor ez nagy lépést jelenthet a cukorbetegség kialakulásának megelőzésében.

 

A napi ideális mennyiség 4-8 mg között van, hogy pozitív hatása legyen a szervezetre. A maximális hatása elérése érdekében ajánlott mellette az OMEGA 3 használata

Az orvos véleménye:

Az astaxantin belsőleg való alkalmazása mellett, ajánlott a krém formájában való  használata is. Az összetevőkre való tekintettel, a jól megalkotott krém, lehetővé teszi az astaxantin eljutását a bőr alsó rétegeibe ahol regenerálni tudja a kollagén szövetet. Megmutatkozik, hogy az orvostudomány jövője, az egészség, az öregedési folyamat lassítása a természetes anyagokban rejlik, melyek sokáig alá voltak becsülve. Még a legkorszerűbb kozmetikai laboratóriumok sem tudnak tőle tökéletesebbet megalkotni.

(Mudr. Michael Kucera - mitokondriális betegségek szakorvosa)

 

 

 

 

ASTAXANTIN ARCKRÉM

ASTAXANTIN KÉZBALZSAM

ASTAXANTIN NAPOLAJ BIO 20 SPF

ASTAXANTIN NAPOLAJ BIO SPF 30

NAPOZÁS UTÁNI OLAJ SÁRGARÉPA OLAJJAL BIO

 

 

 


2 begjegyzés

  • Faicsceat

    buy cialis online with a prescription[/url]

  • Faicsceat
    online without prescription[/url]

Írjál üzenetet